Интернет-източник на доходи и пари

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(153)
РЕКЛАМИТЕ В ИНТЕРНЕТ
Партньорски програми
ПАРИ ОТ УЕБ САЙТ
Публикации
Връзки
Каталог-игри
Фото Галерия
Видео
You Tube
За контакти
Календар
Приятели на сайта
ВРЕМЕТО

БЛОГ АРХИВ
«« октомври 2020 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Музика Адреси Картички

РЕКЛАМИТЕ В ИНТЕРНЕТ
Пари от Интернет


Елате в BG-Joker и Гласувайте за този сайт !!!

Безплатна реклама
Search Engine Submission - AddMeКаталог Топ Сайтове

                       

 

 

 ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

 Предполагам вече сте чули за доходите, които могат да се изкарват чрез Интернет. Вярвате в тази възможност или не, следващите редове са за вас и могат да ви бъдат полезни.
В световен план компаниите отделят огромни средства за реклама. Телевизиите ни предлагат филми и шоу програми, за да привлекат вниманието ни и да печелят от реклами. В Интернет пространството съществува друг начин за това.....специални сайтове директно плащат част от своите приходи на потребители, които да разглеждат реклами. Така печели сайтът, печелят и потребителите. 
Това са т.нар. PTC (paid-to-click) сайтове. Сега и вие можете да се включите в тези сайтове. Във виртуалното пространство има много такива, които не са коректни и не изплащат заработеното, но има и такива, които имат много доволни клиенти, осигуряващи си добър месечен доход. Процедурата е проста и не изисква много време – регистрирате се някои от изброените PTC сайтове, чрез дадения линк, след което разглеждате по няколко реклами на ден за определено време (обикновено по 30 сек.) и за всяка получавате пари ($0.001 – $0.02). Допълнително можете да привлечете т.нар. реферали, т.е хора, които сте поканили да се регистрират в сайта. Така вие печелите и когато вашият реферал разглежда реклами ! 
PTC сайтовете предлагат и опцията срещу някакво заплащане да осигурят реферали за вашия акаунт. Ако разумно инвестирате парите, които сте спечелили в началото, скоро ще можете да се радвате на добри доходи. В началото е необходима повече упоритост, тъй като резултатите няма да дойдат на втория ден. Има сайтове, които ще ви обещаят това, но реално резултати може да получите след 1-2 месеца. И всичко това: БЕЗ ДА СТЕ ВЛОЖИЛИ ПЪРВОНАЧАЛНИ СРЕДСТВА. Може да изглежда прекалено лесно, но вие давате част от времето си, а времето е пари! И не на последно място, дори и да не вярвате, нищо не пречи да опитате. Скоро сами ще се убедите, че не сте сбъркали!

autosurf Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly. Video Reklama   Scan your site, and get help cleaning up if your site gets defaced.  Free to join!  

ALUMEN.DIR.BG website creation

Face-me.net free online dating site Безплатен Брояч Tyxo.bg counterFree web counters
 


AutosurfТОП СТРАНА

0.0845