Интернет-източник на доходи и пари

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(153)
РЕКЛАМИТЕ В ИНТЕРНЕТ
Партньорски програми
ПАРИ ОТ УЕБ САЙТ
Публикации
Връзки
Каталог-игри
Фото Галерия
Видео
You Tube
За контакти
Календар
Приятели на сайта
ВРЕМЕТО


Музика Адреси Картички

Публикации / Интернет източник на доходи

Интернет източник на доходи
09.03.11 04:48

Автор:alumen67
Как да изкарваме пари в интернет с PTC сайтове?
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Какво е PTC ? 
Нов начин на рекламиране - достъпен и лесен за всеки. Терминът идва от Paid to Click, което означава Плащане за Кликване.Тези сайтове са връзката между рекламодатели и потребители. В интернет функционират много сайтове, които рекламират услуги и продукти. Рекламодателите плащат на РТС сайтовете, които от своя страна плащат на тези, които разглеждат рекламните страници, отваряйки линковете към тях. PTC програмите не са пирамиди или схема с която бързо да станете богати! PTC сайтове са нова иновационна, международна и свободна английска базирaна услуга, която позволява на рекламодателите да достигнат хиляди потенциални потребители (клиенти), като показва тяхната реклама в твоите Surf реклами (рекламите които кликаш) Системата е: Рекламодателите плащат на РТС сайтовете за посещения във фирмените им сайтове ,а от своя страна РТС сайтовете плащат на теб за да посещаваш или разглеждаш тези реклами. Какво представлява този начин за печелене на пари? Първо се регистрирате в някой сайт, който предлага този начин на печелене на пари. След като се регистрирате, влизате в сайта и намирате секцията в която се намират рекламите за кликане. Във всеки сайт те са различно на брой, но се движат в границите 4-6-10 реклами на ден. Рекламата представлява текстова връзка или банер, след кликането върху които, отивате на сайта на рекламодателят. Стартира се брояч, който отброява времето, което сте на сайта на рекламодателят. След изтичането на времето, се появява отметка, ако всичко е минало ОК, и по сметката в сайта ви се кредитира сумата за тази реклама. Може да бъде от 0,001 цент до 1 цент, в зависимост колко време сте стояли на сайта на рекламодателя ,и от PTC програмата в която сте се регистрирали. Ако не престоите нужното време на сайта на рекламодателя, няма да получите сумата за кликането на рекламата. В повечето сайтове всяка една реклама може да я кликате само веднъж на 24 часа( веднъж дневно). След като отмине денят , или минат 24 часа, пак може да влезнете в сайта и да кликате рекламите. 
Как получавате парите си?
Кога и как ще ми платят ? 
За целта е необходимо да имате регистрация в една от трите онлайн платежни системи. Парите от тези програми си ги получавате, когато натрупате някакъв определен минимум (за всяка програма е различен), в повечето случаи 2-3$.Всяка PTC програма прави плащането за различно време, някои го правят за няколко часа, а други за по 60 работни дни. Получаването на спечелените пари става чрез интернет сметки. Това са виртуални сметки, където си събирате парите и когато поискате можете да ги изтеглите чрез дебитна или кредитна карта. Сайтовете, които предоставят такива услуги работят с най - съвременните системи за защита на данните. Това са:AlertPay,PayPal,LibertyReserve

 

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.  Какво е Реферали?
Всеки PTC сайт, в който кликате, ви предоставя реферален линк. Този линк можете да видите от PTC сайта в който кликате, в раздел Banners или Promotion Tools. Когато някой се регистрира през този линк, той автоматично става ваш реферал. Ако този реферал днес изкара 50 цента, то вие автоматично изкарвате 25 цента, без нищо да се правили, само защото той се е регистрирал през вашия линк и следователно ви е реферал. Хубавото е че той (реферала ви) нищо не губи, той си печели неговите пари, вие също печелите пари, само че на аванта. Представете си,че убеждавате приятелите и познатите си, да се регистрират през вашия линк, и те ви станат реферали. След време ако имате 20 реферала, всеки от тях ако прави по 50 цента на ден, това са ви 5 долара на ден, просто ей така от въздуха. 
За това помнете : 
Колкото повече реферали имате, толкова повече ще печелите(при условие,че са активни). Това е като цяло рефералната система.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0667