Интернет-източник на доходи и пари

  [BG]   EN   RU  

 
Рейтинг: 3.00
(153)
РЕКЛАМИТЕ В ИНТЕРНЕТ
Партньорски програми
ПАРИ ОТ УЕБ САЙТ
Публикации
Връзки
Каталог-игри
Фото Галерия
Видео
You Tube
За контакти
Календар
Приятели на сайта
ВРЕМЕТО


Музика Адреси Картички

Публикации / Пари от PTC-сайтове

Пари от PTC-сайтове
09.03.11 01:53

Автор:alumen67
100%-гаранция за тези сайтове,коректни и винаги точни в плащанията си.
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
 
Уважаеми Гости,
Добре дошли в скромния ми сайт! 


Нека да ви представя няколко сайта, в които ако се регистрирате и започнете да работите ще ви платят за труда и няма да ви излъжат. 
Това са сайтове проверени от хиляди потребители и всички са единодушни, че плащат комисионни.

 

Елитните PTC сайтове
Сайт №1**NeoBux**

 
Сайтът съществува от 2008-ма година и до момента е платил на своите потребители около 40,341,566 долара.
Това е сайт, който ви плаща за да гледате реклами на различни спонсори. Колко на брой са рекламите и по колко пари ще получавате от реклама зависи от вашето членство . Ако сте стандартен (неплатен) потребител, сайтът ви предоставя по 4 редовни реклами на ден и всяка реклама ви дава по $0.01 (1 цент). 
Освен това по всяко време на деня могат да се появат и бонус реклами, които да ви носят допълнителни приходи. 
Това изглежда  и несериозно, но ключът към
големите печалби в Neobux се крие в рефералите.
ПЛАЩАНЕ:$ 2.00 на AlertPay(AP) & PayPal(PP).
 


Сайт №2**OnBux**

Сайтът до момента е изплатил около 2,843,294 долара. 


Сайт №3**Bux-Matrix**


Един 100% надежден PTC сайт с над 1 милион потребители. 
Изплатени са страхотни суми. Прилича на много други PTC,
но има наистина уникални неща!
12$ за доживотен ъпгрейд,за по-малко от един месец 
тези пари се избиват и всичко тръгва нагоре.
По $ 0.01 на клик и по $ 0.005 на клик от реферал. 
А с премия по $ 0.01 на клик на реферал.
Над 4+ (за хората с премия 10+ реклами всеки ден).
Възможност за
неограничени доходи с матрицата. 2 долара комисионна всеки път, когато Ваш реферал (на 5 нива) си купи премия, при 5 долара парите автоматично се изплащат. 
Смятам, че е добре сами да го пробвате.Уникален и сигурен!

 

Сайт №4**Clicksia**

Clicksia
Сайтът до момента има над 274,000 регистрирани потребители!
Създаден на 17 Август 2007г., и е неизменно в интернет. 
Плаща редовно на потребителите си, а доказателства може да намерите във форума на сайта и в интернет, за това е в
Елитния списък .
Няма ограничение за броя на директните реферали, които може да привличате. Също така няма ограничения на държавите от които може да се ригистрирате, приемат се регистрации от цял свят.   Печелите по $0.005 - $0.010 на ден(5-10 цента)без директни реферали, а минимума който може да изтеглите след като го достигнете е 1$, който се прави доста бързо. От директен реферал печелите 10% от всеки негов клик във Paid To Click и 10% от всяка негова регистрация във Signup Offers.Във Signup Offers може да се регистрирате на други сайтове, като за всяка регистрация получавате от 0.10$ до 0.50$, а също и по 1 цент за всяко посещение на сайта със вашия реферален линк.   
Ако си ъпгрейднете членството, започвате да печелите 100 % от всеки клик на ваш реферал във
Paid To Click и 20% от всяка регистрация във Signup Offers.Сайт №5**Incentria**

Incentria
Сайтът е онлайн от Февруари 2008 година, което е добро постижение за който и да е сайт и никога не е имал проблем с плащането на потребителите.  Количеството на рекламите варира и печелите 0.001$ - 0.005$ за реклама, а минимума който може да изтеглите е 1$.
Плаща чрез AlertPay и PayPal
, като парите ви се превеждат във сметката до 7 работни дни след като заявите плащане.   
Броя на рефералите който може да имате е неограничен и се приемат регистрации от всички страни в
света, а ако не влизате във акаунта си 90 дни той автоматично се изтрива, така че разглеждайте рекламите всеки ден.Всеки ден печелите до 0.10 цента без реферали, а ако имате реферали печелите от всеки 10% от това което изкарва, а също може да се регистрирате в сайтове(Sign up offer), като за всяка регистрация получавате 0.10$ - 0.20$ .Също може да печелите по 1 цент на всяко посещение на сайта със вашия реферален линк, като това става със Traffic Exchange програмата.   Регистрацията става като кликнете на Register, попълвате данните си като най-отдолу ще видите 6 картинки като една от тях е обърната надолу, маркирате я и натискате Join и със това регистрацията е завършена.


Сайт №6**ClixSense**


Clix Sense e един от най-сигурните PTC сайтове. Собственик е Steve Girsky. Онлайн е от три години и плаща редовно. Ако не си инсталирате ClixSense Toolbar в лентата с инструменти, няма как да виждате кога излизат рекламите. Така може и да не кликнете на нито една реклама дори и да влизате на всеки час. Рекламите се появяват от време на време и трябва щом се изпише на лентата, че имаш реклами веднага да кликаш на тях. Иначе след няколко минути рекламите се свалят. Сложете си Toolbar-а и ще видите, че на ден ще има много реклами. Ако цял ден сте покрай компютъра ще се появят между 10-20 и повече реклами на стойност от $0.001,
$0.01,$0.02,...$0.1. Но основно рекламите за България са от по един цент и много рядко до 10. Собственикът на сайта е наложил ограничение да го ползват страни като Китай, Пакистан, 
Индонезия, Виетнам.Сайт №7**PPlinx**PPlinx    вече стана ветеран. Плащат редовно. Цените на кликовете са ниски и бавно се стига до изплащане, но пък сайта е 
повече от надежден:

Цена за Клик: 0,0025$ - 0,0002$
Цена на Реф.Клик: 25%
Брой Реклами: 40+
Минимална Сума: 1.5 $
Време за Изплащане: на 1-во и 15-то число на месеца
Метод на Изплащане:
PayPal & AlertPayСайт №8**IncraseBux**

 
IncraseBux  Също известен сайт,който се доказва с времето :bravo:
Плащане: ваш клик - $0.01 цент
реферал - $0.005 цента
минимум - $2 долара
плаща чрез - AlertPay & PayPal
реклами - 5 на ден!
За хората с ъпгрейд плащането се извършва веднага! 
За обикновените потребители срока е 30 работни дни!Сайт №9**EasyHits4U**

Your 1:1 Traffic Exchange 
EasyHits4U-този сайт за мен лично е УНИКАЛЕН!
Сайтът е от няколко години и държи на реномето си, като изплаща редовно,изработените пари на потребителите си. Преди да започнете да сърфирате, което е нужно за да събирате кредити с които ще кредитирате ваши сайтове или реферални линкове, влизате в My Sites от менюто в ляво, където слагате рефералния си линк от друга програма в която кликате.Може да си сложите вашия собствен сайт, ако имате такъв.Важно е сайта да е на английски и най-добре някой от рода на Neobux или Onbux.Ако сайта ви е на български, изберете My site is NOT in english.След като натиснете Submit site, ще ви излезе 20 секунден таймер, и след като изтече времето натискате бутона Confirm,и с това завършва прибавянето на сайта.Когато направите това срещу сайта си ще видите празно поле където ще трябва да впишете със цифри брой кредити с които го кредитирате, като преди това трябва да сърфирате за да ги съберете и това всъщност помага вашият сайт да се гледа от други потребители, като така ще набирате и можете да печелите реферали. От този сайт съм си набавил доста директни реферали към мои сайтове.Съветът ми като за начало е да сложите  рефералния си линк към 1 сайт докато разберете как работи сайта.След като впишете с цифри броя кредити ще видите бутон Assign credits, натискате го и така прибавяте кредити за сайта ви.   Когато сърфирате 2:1, там продължителноста на рекламите е 15 секунди, а на 1:1 е 20 секунди, там сърфирам тогава когато са започнали да ми свършват кредитите които са нужни за да си кредитирам сайтовете.Когато започнете да гледате реклами ще видите прозорец със 3 думи и трябва да изберете правилната.Под тях е оставащия брой реклами написан с цифри които след като свършат и преди да се заредят другите ще получите някаква награда.Появява се зелен бутон по средата на екрана и трябва да го натиснете за да потвърдите и да си видите и вземете наградата.    При по-продължително сърфиране излизат и по-големи награди от 20-30 цента.В Account stats ще можете  да следите цялата ви статистика.Във Settings има настройка Auto-assign ratio - От нея може да настроите колко процента от кредитите от сърфиране да отиват към вашите сайтове, и колко към сметката ви.По подразбиране тя е настроена на 50%,тоест това означава, че 50% от кредита отива във вашата сметка и 50% във вашите сайтове. Ако например го настроите на 0%, всичките кредити(пари)ще отиват към вашата сметка.Но ако не сте ъпгрейднат потребител може да настроите до 30%.
Важно:
ПРОВЕРЯВАЙТЕ
да не ви свършват кредитите към вашия сайт.
Този сайт е сигурен и плаща моментално.
Когато поискате плащане има условие в
сайта,
че парите ги изпращат до 1 работна седмица.
Желая ви успех ! 


.
: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

Face-me.net
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.055